ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Με τη χρήση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα, διενεργούμε χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες αφορούν κάθε περιστατικό ορθοπαιδικής χειρουργικής και χειρουργικής μαλακών μορίων, δίνοντας τεράστια σημασία στη δημιουργία μιας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνης και χωρίς στρες διαδικασίας.

Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τη χρήση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, ενώ κατά τη διάρκεια της νάρκωσης γίνεται η παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας, της θερμοκρασίας, της πίεσης, καθώς και του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο. Επιπλέον, η αναπνοή υποστηρίζεται από πλήρως αυτοματοποιημένο ειδικό κτηνιατρικό αναισθητικό μηχάνημα.

Πριν την έναρξη της επέμβασης και ανάλογα με την ηλικία και την κλινική εικόνα του ζώου, προτείνεται ένας βασικός αιματολογικός έλεγχος που θα μας δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του σκύλου ή της γάτας σας. Αυτές οι εξετάσεις θα κάνουν ακόμα πιο ασφαλή τη διαδικασία του χειρουργείου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ως σημείο αναφοράς.

Μετά το πέρας της επέμβασης, οι κτηνίατροί μας θα σας δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή φροντίδα του κατοικιδίου στο σπίτι, ενώ θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη μετεγχειρητική περίοδο.


Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα ελαχιστοποιούμε τη δυσφορία του ασθενούς, χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα αναισθητικά πρωτόκολλα για την κάθε περίπτωση. Στόχος μας είναι η γρήγορη και χωρίς στρες ηρέμηση, καθώς και η διατήρηση ικανοποιητικής μετεγχειρητικής αναλγησίας.

Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα