ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Βραχείας ή μακράς διάρκειας

Πολλές φορές η κατάσταση της υγείας των κατοικιδίων μας ενδεχομένως να απαιτεί νοσηλεία, βραχείας (π.χ. ανάρρωση μετά από χειρουργείο) ή μακράς διάρκειας (π.χ. ζώα που χρήζουν ιδιαίτερης αγωγής).

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα η αγάπη μας για τα ζώα, μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος το οποίο θα κάνει την παραμονή τους στην κλινική να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τη δική σας σπιτική θαλπωρή.

Αντιλαμβανόμαστε πως τα ζώα συντροφιάς είναι μέλη της οικογένειάς σας και για αυτό φροντίζουμε να τους παρέχουμε νοσηλεία υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνουν να αισθανθείτε σιγουριά για την έκβαση των αποτελεσμάτων.

Το κέντρο μας διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ειδικά κατασκευασμένες για σκύλους και γάτες, όπως και ξεχωριστό τμήμα λοιμωδών νοσημάτων. Σε αντίθεση με τις κοινές κλινικές, οι χώροι νοσηλείας μας είναι διαμερισμένοι σε πολλαπλά δωμάτια μικρότερης χωρητικότητας, ώστε να μειώνεται το στρες των ασθενών και να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα διάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παραμονής των μικρών μας φίλων στην κλινική, οι κτηνίατροι και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό θα πραγματοποιήσουν έλεγχο των ζωτικών τους σημείων και χορήγηση ειδικής αγωγής για την ταχύτερη ανάρρωση του ασθενή.


Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα