ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε

Στα επείγοντα περιστατικά η έγκαιρη και άμεση παρέμβαση ενός κτηνιάτρου είναι καθοριστικής σημασίας. Ο χαρακτηρισμός ενός περιστατικού ως επείγον μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά εάν έχετε αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του ζώου σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν το ζώο σας χρειάζεται άμεσα βοήθεια, θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς πρέπει να πράξετε έως ότου φτάσετε στην κλινική και αναλάβουν το περιστατικό οι κτηνίατροί μας.

Αρχικά, σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού πραγματοποιείται κλινική αξιολόγηση από τον κτηνίατρο της βάρδιας και εφόσον κριθεί απαραίτητο μπορεί να διενεργηθεί άμεσα πλήρης εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος για την ταχύτερη διάγνωση και αποκατάσταση των προβλημάτων των μικρών μας φίλων.

Κύρια προτεραιότητά μας είναι να είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πόσο αγχωτική και επίπονη κατάσταση είναι να βλέπετε το σκύλο ή τη γάτα σας να χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

photo
photo
Για αυτό το λόγο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ετοιμότητα για να αναλάβει με αίσθημα ευθύνης όλα τα επείγοντα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα πραγματοποιούνται εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις σε 24ωρη βάση, αλλά εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, σας συστήνουμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την άφιξή σας, ούτως ώστε η προετοιμασία της ομάδας μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα