ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση


Το Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα διαθέτει ένα πλήρες παθολογικό τμήμα που στοχεύει στην καλύτερη, αλλά και την πιο ωφέλιμη λύση στα σοβαρά και όχι μόνο, θέματα υγείας του σκύλου ή της γάτας σας.

Οι κτηνίατροί μας αντιμετωπίζουν καθημερινά μεγάλο εύρος παθολογικών περιστατικών, τα οποία αφορούν σε διαταραχές των περισσότερων συστημάτων του οργανισμού. Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε δερματολογικά, γαστρεντερολογικά, αναπνευστικά, καρδιολογικά, ενδοκρινολογικά, νευρολογικά και περιστατικά εσωτερικής παθολογίας.

Ο συνδυασμός κλινικοεργαστηριακής εξέτασης και απεικονιστικών ευρημάτων, μας οδηγεί στην ασφαλή διάγνωση του προβλήματος και την πλήρη ίαση αυτού, με σκοπό τη διατήρηση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας.

Το προσωπικό της κλινικής, έχοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο της κτηνιατρικής δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε έναν πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο.

Στοχεύουμε στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όλων των παθήσεων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Έτσι, μπορούμε να φτάνουμε με ταχύτητα στον εντοπισμό των προβλημάτων και στη συνέχεια να προσφέρουμε την κατάλληλη θεραπεία για την αποκατάστασή τους.

Το παθολογικό τμήμα του κέντρου μας, εγγυάται για την ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε περιστατικού, αντιμετωπίζοντας με κατανόηση πλήθος παθολογικών παθήσεων όπως:

•Αιματολογικές παθήσεις
•Παθήσεις Ουροποιητικού Συστήματος
•Λοιμώδη νοσήματα
•Ενδοκρινολογικές παθήσεις
•Ογκολογικές παθήσεις
•Παθήσεις Αναπνευστικού Συστήματος

Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα