ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ

Ισορροπημένη διατροφή

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα προσφέρει κλινικές δίαιτες και συμπληρώματα διατροφής για να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση των ασθενειών που αντιμετωπίζει το κατοικίδιό σας.

Η εκάστοτε παθολογική κατάσταση απαιτεί και την ανάλογη θεραπευτική προσέγγιση με κάποια φαρμακευτική αγωγή. Όμως για τη γρηγορότερη ανάρρωση και πλήρη ίασή της, η ποιοτική και σωστή διατροφή είναι πολλές φορές μείζονος σημασίας.

Μια ισορροπημένη διατροφή παίζει εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της υγείας τους, ενώ παράλληλα συμβάλει στην καλή κατάσταση των δοντιών, των αρθρώσεων και του τριχώματος.Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι κτηνίατροί μας θα εξετάσουν το κατοικίδιό σας και ανάλογα με την ηλικία, τη φυλή και το ιστορικό υγείας του, θα σας προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις. Άλλωστε, κάθε ζώο είναι ξεχωριστό και έχει διαφορετικές θρεπτικές ανάγκες, επομένως ο προσεκτικός σχεδιασμός και οι εξατομικευμένες προτάσεις είναι προαπαιτούμενο για ένα επιτυχημένο διατροφολόγιο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σωστές κλινικές δίαιτες, ούτως ώστε να μειώσουμε την ανάγκη χορήγησης φαρμακευτικών σκευασμάτων και να βελτιώσουμε στο μέγιστο τη σωματική λειτουργία του.

Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα