ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δίχως χρονοβόρες, κοστοβόρες και επίπονες επεμβατικές διαδικασίες.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις, μας δίνουν μια σαφή εικόνα των λειτουργιών, αλλά και της γενικότερης κατάστασης του ζώου, δίχως χρονοβόρες, κοστοβόρες και επίπονες επεμβατικές διαδικασίες.

Εάν ο κτηνίατρος κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, θα διενεργήσει επιπλέον εξετάσεις, στοχεύοντας στην ορθότερη και ακριβέστερη διάγνωση των διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.

Οι χρήσιμες πληροφορίες που λαμβάνουμε μέσα από τις εξετάσεις είναι απαραίτητες για να επιβεβαιώσουμε την υγεία του κατοικιδίου ή να διαγνώσουμε έγκαιρα πιθανά προβλήματα, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για πλήρη ίαση. Άλλωστε, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ο μόνος δρόμος για τη μακροζωία του σκύλου ή της γάτας σας.

Επιπλέον, οι εργαστηριακές εξετάσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και στα πλαίσια του προεγχειρητικού ελέγχου, καθώς μας δίνουν πολύτιμα δεδομένα, ούτως ώστε οι κτηνίατροί μας να προχωρήσουν με ασφάλεια και σιγουριά σε όλες τις απαιτούμενες επεμβάσεις, είτε αφορούν μια απλή στείρωση είτε κάποιο πιο εξειδικευμένο χειρουργείο.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα πραγματοποιούνται:

•Εξετάσεις αίματος (ουρολογικές, βιοχημικές εξετάσεις, ορμονολογικές)
•Εξετάσεις ούρων, κοπράνων
•Ιστολογικές εξετάσεις
•Κυτταρολογικές εξετάσεις

Σε επείγουσες καταστάσεις, η κλινική μας παρέχει δυνατότητα άμεσης διενέργειας μιας ευρείας γκάμας εξετάσεων σε εικοσιτετράωρη βάση.


Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα