ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εγκεκριμένα και αξιόπιστα σκευάσματα

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα έχουμε φροντίσει να προμηθευόμαστε και να προμηθεύουμε στους τετράποδους φίλους μας κτηνιατρικά φάρμακα και προϊόντα υψηλής ποιότητας, όντας συνεργάτες με τις καλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου.

Στο κέντρο μας θα βρείτε κτηνιατρικά φάρμακα και προϊόντα όπως αντιβιώσεις, χάπια ενδοπαρασίτωσης και εξοπαρασίτωσης, αμπούλες, συμπληρώματα διατροφής και πολλά ακόμα εγκεκριμένα και αξιόπιστα σκευάσματα. Ταυτόχρονα, οι κτηνίατροί μας θα σας προσφέρουν άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για τη χρήση, τις πιθανές παρενέργειες που όλα τα φάρμακα πιθανόν να έχουν, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, στεκόμενοι δίπλα σας σε κάθε βήμα, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Παράλληλα, σας παρέχουμε ποικιλία προϊόντων περιποίησης, αλλά και κλινικές δίαιτες βάσει των αναγκών του ζώου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη σωστή ανάπτυξη και ποιοτική καθημερινότητά του.

Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών φροντίδας, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες pet grooming και σας φέρνουμε σε απευθείας συνεννόηση με τον εξωτερικό μας συνεργάτη, ο οποίος θα αναλάβει την περιποίηση και τον καλλωπισμό του σκύλου ή της γάτα σας στο χώρο μας. Ένα χώρο τον οποίο ξέρετε και εμπιστεύεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού καλέστε μας στο 2117005677.


Οι Υπηρεσίες μας

Επείγοντα Περιστατικά

Νοσηλεία

Υπέρηχος

Ακτινολογικός Έλεγχος

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Ογκολογικό Τμήμα

Μεταγγίσεις

Παθολογικό Τμήμα

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Ενδοσκόπηση

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Οδοντιατρικό Τμήμα

Προληπτική Ιατρική

Κλινικές Δίαιτες

Κτηνιατρικά Φάρμακα – Προϊόντα